Magneettitutkimukset kaikkien lääkäriasemien lähetteillä

Magneettikuvaukset teemme täydellisinä tutkimuksina alusta loppuun, kaikkien lääkäriasemien lähetteillä. Meillä pääset kokeneiden erikoisosaajien tutkittavaksi, jonka asiantuntemukseen luottavat myös monet muut oman alansa spesialistit – mm. lukuisat terveyspalveluiden tarjoajat ja urheiluseurat.

Lähtökohtanamme on yliopistollisten sairaaloiden parhaiksi toteamien toimintamenetelmien tuominen kaikkien tavoitettavaksi. Tahdomme palvella sinua nopeasti, mutta tehdä itse tutkimukset huolella ja perusteellisesti. Lausunnot teemme asiantuntemuksella elinkohtaisesti erikoistuneiden radiologien toimesta. Osaavat ihmisemme sekä korkealaatuiset laitteemme takaavat sinulle mutkattoman ja luotettavan magneettitutkimuksen.

Ennen kuvausta

Magneettitutkimusta pyritään välttämään raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Tutkimuksen esteenä voi olla myös sydämen tahdistin tai vartalossa olevat metalliset vierasesineet.
Ennen tutkimuksiin saapumista täyttäkää huolellisesti alla oleva esitietolomake.

Miten magneettikuvaus tehdään?

Magneettikuvaus perustuu kuvattavan elimistön ja kudosten sisältämän veden magneettisiin ominaisuuksiin. Magneettitutkimuksessa potilas makaa kuvausasennossa korvasuojaimia käyttäen. Tutkimus on turvallinen ja kivuton eikä tutkimuksessa käytetä säteilyä. Magneettikuvaus kestää puolesta tunnista tuntiin. Magneettitutkimukseen tarvitaan erikoislääkärin lähete.